Kijk eerst of er een ‘case for change’ is

We raden je aan altijd eerst te kijken of er een solide ‘case for change’ ligt waaruit de business voordelen duidelijk blijken. De eerste beoordeling daarvan kan al binnen 1 week met een kickstart programma. Zo voorkom je kostbare investeringen met een ongewisse uitkomst. In samenwerking met SAP mogen we je gratis begeleiden op deze reis. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden van dit Value Starter Program via jan.laros@mccoy-partners.com.

Hanteer een aanpak die ‘More Than IT’ transformeert

Voor een digitale transformatie heb je een aanpak nodig die de impact recht doet. Je migreert niet alleen even wat processen naar de Cloud. Focus daarom ook op meer dan de IT-kant. Onze aanpak rust precies om deze reden ook op 3 pijlers: People, Process en Platform.

Selecteer een transformatiepartner met kennis, kunde en ervaring

Voor een business transformatie met RISE with SAP heb je een betrouwbare en ervaren partner nodig. Je wilt een partij die visie heeft op verandering, en die alle componenten van RISE with SAP en S/4HANA Cloud tot in de puntjes beheerst. Daarvoor ben je bij McCoy sowieso aan het juiste adres. Met ruim 170 experts dekken we alle domeinen die je wilt transformeren af, gewoon onder één dak. Daarmee zijn we de grootste onafhankelijke SAP implementatiepartner in de Benelux.

Blijf zo dicht mogelijk bij de standaard en versnel waar het kan

Transformaties gedijen bij een fit-to-standard aanpak waarbij je zo dicht mogelijk bij de bewezen oplossing blijft. Combineer dit met maatwerk en onze unieke versnellers waar het waarde toevoegt. We zetten de belangrijkste versnellers op een rij:

Ready to RISE with us & SAP?

We denken graag met je mee over de case for change van digitale transformatie voor jouw bedrijf. Neem contact op met Jan Laros via jan.laros@mccoy-partners.com voor een afspraak.