Intelligent Planning met SAP IBP

Meer omzet, lagere voorraad, betere servicelevels, efficiënter werken en keuzes maken op basis van de juiste en altijd beschikbare data. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. De wereld om ons heen wordt steeds complexer en klanten verwachten topsnelheid en hoge service. Hoe voldoen we aan de verwachtingen van onze klant en houden we de kosten laag en onze voorraad niveaus optimaal? Is dit een utopie of is het toch dichterbij dan iedereen denkt?

Van losstaande processen naar een geïntegreerd proces

Met intelligent planning introduceren we een nieuwe manier van S&OP, waarbij we afstappen van losstaande maandelijkse processen zonder opvolging. Naar een geïntegreerde planning die werkt. Waarom? Omdat het een planning is die ook echt gebruikt wordt door onze klanten. Omdat het geld opbrengt voor de business. Omdat het zowel omzet verhogend als voorraad verlagend kan werken. Daarnaast biedt het meer inzicht in je business dan ooit tevoren. 

Uw route naar Supply Chain Excellence

Hoe het werkt? We hebben de nieuwste planning module van SAP genomen: IBP. En die verrijkt met al onze klantervaringen en McCoy specifieke content. Dit ondersteund door een robuust integratie model welk voldoet aan de eisen van nu, maar klaar is voor de wereld van morgen. En tenslotte hebben we daar een prachtige rapportage-laag opgezet die direct inzicht geeft in de stand van zaken in je business.

SAP IBP Explained: Planning like an Expert

Meer weten over onze visie en oplossingen op het gebied van SAP IBP? Neem dan contact op.

DDMRP: Serious Business or Fuzz?

Read our white paper and discover the next step in reaching supply chain excellence

Download

Geld verdienen? Intelligent Planning!

Doe de gratis scan en ontdek de voordelen van plannen met IBP

Vraag aan

Case Study IBP Inventory

Why is IBP for inventory the best solution for your inventory planning?

Download

SAP IBP Explained: Planning like an Expert

McCoy TV

Bekijk