Met SAP Ariba maak je van procurement een value driver

Hoe kan SAP Ariba inkoop transformeren tot een value driver? De inkoopafdeling van een organisatie wordt vaak gezien als cost center. Met een focus op compliancy, kostenbesparing en regie is het moeilijk om waarde toe te voegen aan de core business van het bedrijf. Een optimale samenwerking met finance, supply chain en commercie is de ambitie. Alleen de operationele inkoop kost zo veel tijd en energie, dat de focus op het toevoegen van waarde voor het bedrijf dreigt te verwateren. Hoe transformeer je de afdeling procurement van een cost center tot een value driver? Waar te beginnen? En werken we samen met klanten, collega’s en leveranciers?

Overstappen naar SAP Ariba: simpel, snel en waardevol

Als marktleider in de wereld van digital procurement biedt SAP Ariba de oplossing. Een volledig cloud based platform met out-of-the-box integratie met ERP. Het Ariba Network is het grootste business network ter wereld en processen als inkoop, finance en supply chain komen bij elkaar. McCoy kent deze processen van haver tot gort. Met de meeste klanten en Ariba-referentieprojecten in Nederland, is McCoy de marktleidende SAP Ariba partner in Nederland.

We hebben meerdere grote business transformaties bij diverse klanten begeleid en beheersen het complete Ariba-portfolio. Voor medium sized klanten hebben we als eerste Ariba partner in Nederland een eigen SAP Qualified Partner Package. Hiermee kunnen we SAP Ariba implementeren binnen 12 weken.

Onze Ariba architecten staan voor je klaar

Bedrijven die de waarde van hun inkoop willen verhogen voor hun business zijn bij McCoy aan het juiste adres. Met business proces experts en solution architecten ontzorgen wij onze klanten volledig met SAP Ariba projecten. Met onze bewezen aanpak, het grootste SAP Ariba-team van Nederland en ons SAP Qualified Partner Package garanderen wij succes met SAP Ariba.

Kunnen we je helpen met Inkoop uitdagingen?
Plan vandaag nog een persoonlijk gesprek over jouw SAP Ariba vraagstukken.
Jan Laros