SAP beheer nieuwe stijl met McCoy Managed Services

SAP-omgevingen moeten stabiel en geruisloos draaien. Als water uit de kraan of elektriciteit uit het stopcontact. Vanzelfsprekend, toch? Toch gaat een groot deel van het IT-budget bij veel organisaties nog altijd naar ‘keeping the lights on’. Waarom is dat geen fluitje van een cent en kun je je budget niet in innovatie en business-optimalisatie steken? Wij zijn ervan overtuigd dat dat wél kan: met SAP-beheer nieuwe stijl. 

De implementatie van SAP-systemen vergt vaak een flinke investering. De business case is rond. Het project is een feit. Design, realisatie en testfase worden doorlopen. De Go Live nadert. Voor de implementatie-partners is het ‘af’. Een feestelijke dag. 

Vreemd eigenlijk. Het systeem heeft immers nog geen dag productief gedraaid. Voor de gebruikers gaat ’t nu pas écht beginnen. Een spannende dag voor de klant dus. 

Waarde halen uit je SAP-systemen

Het gebruik van het systeem gaat bepalen of je de business case ook gaat realiseren. Hoe ga je op de lange termijn zorgen dat je echte waarde uit je systemen gaat halen? Gaan gebruikers het systeem gebruiken zoals het bedoeld was? Blijft je systeem stabiel en veilig draaien? Hoe blijf je up-to-date qua nieuwe ontwikkelingen? 

Wij zien SAP-beheer niet als een ‘noodzakelijk kwaad’, maar als een manier om waarde te genereren. Dé manier om samen met de klant de gedane investering optimaal te laten renderen. 

We vertellen je hier meer over hoe we dat doen.  

SAP. Maar dan anders

Wist je dat wij licenties, project management en beheer 'as a service' aanbieden? Dit noemen wij een SAP Project-as-a-service, of ook wel PAS. Lees meer over onze unieke PAS aanpak

Application management is history

We beg to differ

Read blog

Proactief SAP beheer

McCoy doet het anders

Lees blog

How to keep crooks out of your SAP system?

We are aware of the fact that securing your SAP environment today is more important than ever.

Learn more