Smart finance met SAP: slim sluiten, minder risico, meer inzicht

  Een snel afsluitingsproces. Meteen goed

  Om finance voor je hele business te laten werken, zet je in op slimme compliance, lagere proces- en sluitingskosten, efficiëntie en inzicht op basis van data. Snel en meteen goed sluiten met McCoy’s SAP-oplossingen voor finance? Wij helpen je op weg.

  Een gestroomlijnd periode einde: finance is raak

  Jij weet: het stroomlijnen en automatiseren van je periode afsluitingsprocessen wordt steeds belangrijker. Verwerkingen volgen elkaar sneller op, de tijd die je hebt om te sluiten wordt korter en er komt in minder tijd meer werk op je af. Veel organisaties worstelen hierdoor met de publicatie- en controledruk. Taken worden gehaast afgerond en soms worden cijfers manueel bewerkt, waardoor er ingeleverd wordt op transparantie en slagkracht.

  Je finances écht onder controle hebben, betekent dat je tijd vrijspeelt om strategischer te werken en zo tot die perfecte balans tussen compliance, efficiëntie en inzicht te komen. Bij McCoy vinden we namelijk: finance is raak. Transformeren naar een intelligente, end-to-end geïntegreerde financiële functie zorgt ervoor dat je direct waarde toevoegt. Met onze speciale Smart Close-benadering voor finance zit je meteen goed.

  Wat zijn de voordelen van accuraat en snel sluiten met McCoy’s Smart Close-benadering?

  • Je proceskosten blijven laag.

  • Je bent sneller klaar met afsluiten. Hierdoor kan je toekomstgericht werken, voer je niet eindeloos correcties uit het verleden door en blijven je taken overzichtelijk.

  • Ook zijn je publicaties, afschriften en boeken betrouwbaar. Zo stuur je op basis van de juiste informatie.

  • Je bent wendbaar en flexibel. En klaar voor morgen!

  End-to-end procesbenadering en 100% SAP-expertise

  Een intelligente finance functie is een datagedreven, allround geïntegreerde organisatie. Een end-to-end benadering voor je processen is daarin essentieel.

  McCoy’s businessunit voor finance heeft projectervaring sinds de eerste S/4HANA-uitlevering.  In de tussentijd hebben we een groot aantal klanten geholpen met de integratie van hun financiële afdelingen en systemen. Kijk bijvoorbeeld eens naar wat we bij Alliander realiseerden.

  De financiële afsluiting onder controle

  Bekijk de webinar recording.

  Snel en meteen goed sluiten doe je met McCoy’s SAP-oplossingen voor finance. Wil je meer weten? Of eens sparren met een van onze finance-experts? We horen graag van je!

  Het ongelukkige huwelijk tussen SAP en gebruikerservaring

  Een nieuwe fase in het huwelijk tussen SAP en gebruikerservaring

  Lees meer

  Finance is Raak

  Business Unit Finance: Ons verhaal in boekvorm

  Bekijk

  Onze SAP S/4HANA Finance experts

  Maak kennis met ons Finance team

  Bekijk

  Explore S/4HANA Enterprise Resource Model

  Bekijk het webinar on demand

  Bekijk