Smart finance met SAP: slim sluiten, minder risico, meer inzicht

Een snel afsluitingsproces. Meteen goed

Om finance voor je hele business te laten werken, zet je in op slimme compliance, lagere proces- en sluitingskosten, efficiëntie en inzicht op basis van data. Snel en meteen goed sluiten met McCoy’s SAP-oplossingen voor finance? Wij helpen je op weg.

Een gestroomlijnd periode einde: finance is raak

Jij weet: het stroomlijnen en automatiseren van je periode afsluitingsprocessen wordt steeds belangrijker. Verwerkingen volgen elkaar sneller op, de tijd die je hebt om te sluiten wordt korter en er komt in minder tijd meer werk op je af. Veel organisaties worstelen hierdoor met de publicatie- en controledruk. Taken worden gehaast afgerond en soms worden cijfers manueel bewerkt, waardoor er ingeleverd wordt op transparantie en slagkracht.

Je finances écht onder controle hebben, betekent dat je tijd vrijspeelt om strategischer te werken en zo tot die perfecte balans tussen compliance, efficiëntie en inzicht te komen. Bij McCoy vinden we namelijk: finance is raak. Transformeren naar een intelligente, end-to-end geïntegreerde financiële functie zorgt ervoor dat je direct waarde toevoegt. Met onze speciale Smart Close-benadering voor finance zit je meteen goed.

Wat zijn de voordelen van accuraat en snel sluiten met McCoy’s Smart Close-benadering?

  • Je proceskosten blijven laag.

  • Je bent sneller klaar met afsluiten. Hierdoor kan je toekomstgericht werken, voer je niet eindeloos correcties uit het verleden door en blijven je taken overzichtelijk.

  • Ook zijn je publicaties, afschriften en boeken betrouwbaar. Zo stuur je op basis van de juiste informatie.

  • Je bent wendbaar en flexibel. En klaar voor morgen!

De Financiële Afsluiting onder controle

In deze webinar laten wij zien dat het afsluiten van een financiële periode geen project hoeft te zijn.
Bekijk hier

End-to-end procesbenadering en 100% SAP-expertise

Een intelligente finance functie is een datagedreven, allround geïntegreerde organisatie. Een end-to-end benadering voor je processen is daarin essentieel.

McCoy’s businessunit voor finance heeft projectervaring sinds de eerste S/4HANA-uitlevering.  In de tussentijd hebben we een groot aantal klanten geholpen met de integratie van hun financiële afdelingen en systemen. Kijk bijvoorbeeld eens naar wat we bij Alliander realiseerden.

Snel en meteen goed sluiten doe je met McCoy’s SAP-oplossingen voor finance. Wil je meer weten? Of eens sparren met een van onze finance-experts? We horen graag van je!