Jan Laros

Goud! McCoy wint de SAP Intelligent Spend Management-award en wordt Gold Partner

Als we zeggen dat we een fenomenaal jaar met een gouden randje achter de rug hebben, overdrijven we niet. Naast een nominatie voor onze uitzonderlijke Digital Supply Chain-projecten op het gebied van IBP, EWM, Yard Logistics en LBN, sleepten we voor de tweede keer op een rij een SAP Partner-award voor Intelligent Spend Management in de wacht. Kers op de taart? We promoveerden ook nog eens van Silver Partner naar SAP PartnerEdge Gold Partner.

In de prijzen

Voor onze unieke Intelligent Spend Management-projecten bij klanten als DSM, Action en Eneco wonnen we de SAP Partner-award van 2021, die afgelopen week in Rotterdam werd uitgereikt. Onze jarenlange focus op de Digital Supply Chain-oplossingen van SAP maakt van ons een trusted advisor voor onze trouwe klanten. Een mooie erkenning van ons marktleiderschap!

Of het nu gaat om de integrale supplychain-planning of om het volledig automatiseren van de logistieke centra: onze klanten rekenen op onze businessprocess-expertise én op onze ongeëvenaarde kennis van de SAP-oplossingen en de integratie met gerobotiseerde magazijnen.

Bart de Bijl, salesmanager DSC en ISM, benadrukt: “Deze geweldige winst laat zien dat SAP onze Intelligent Logistics-missie volledig ondersteunt. Samen met SAP hebben we in 2021 grote klanten getransformeerd tot Intelligent Sustainable Enterprises. Het is geweldig dat onze marktleidende positie - voor het tweede jaar op een rij - wordt bevestigd.”

Vanaf nu ook SAP Gold Partner

En: we werden SAP Gold Partner! Onze customers-for-life-aanpak is natuurlijk al jaren een belangrijk onderdeel van het McCoy-DNA. Door onze onderscheidende projecten en aandacht voor zowel business als IT is McCoy een first-pick-partner voor het volledige SAP-portfolio.

''Het is een forse stap die je zet als je van Silver Partner promoveert naar SAP PartnerEdge Gold Partner. Zeker, omzet is een belangrijke component, maar dat is het niet alleen. Het gaat om Business performance, Competency en Strategic alignment. Dat wordt meerdere keren per jaar door SAP beoordeeld en alleen de partners die aan de strenge criteria voldoen kunnen deze status krijgen en behouden. Dat McCoy nu ook de SAP Gold Partner status heeft verworven is voor mij een logisch vervolg. Het is gewoon een professionele organisatie. Dat is belangrijk voor een klant die zijn organisatie aan een partner toevertrouwt. Dat doe je alleen bij een partner die niet zozeer verkoopt, maar een oplossing adviseert, implementeert en de inrichting onderhoudt op basis van de laatste ontwikkelingen. McCoy noemt dat hun ‘Customers for Life’ aanpak en ik herken dat als onderdeel van hun DNA.'' - Aldus partner business manager Nico Andressen

Salesdirector Jan Laros beaamt: “De waardering die we krijgen met deze Gold Partner-status is het bewijs van de diepgaande samenwerking tussen SAP en McCoy die tot maximale waarde voor onze klanten leidt. Wij bieden more than IT. Altijd.”

Onze allround focus op SAP betekent honderd procent ontzorging. Of het nu gaat om de aanschaf van de juiste SAP Cloud-oplossingen, een transformatieproject of de volledige PRISE-dienstverlening: McCoy biedt modulaire dienstverlening op maat. Meerdere keren per jaar wordt door SAP kritisch gekeken naar het Gold- en Silver-partnerschap en alleen de partners die aan de strenge criteria voldoen, kunnen deze statussen krijgen en behouden. Wij zijn trots op deze promotie!

McCoy blijft adviseren, implementeren en slim onderhoud bieden, zodat onze klanten altijd op de beste dienstverlening rekenen. Op naar nóg zo’n succesvol jaar!