Jan Laros

McCoy is SAP Intelligent Spend Management Partner of the Year

Op 4 maart werden tijdens een spetterende show in de splinternieuwe SAP Studio in Den Bosch de jaarlijkse SAP Partner Awards uitgereikt. Raymond Schröder en Rinse Tamsma opende het spektakel en dankten alle partners voor hun bijdrage in 2020 en de intensieve samenwerking met SAP. 

In de categorie SAP Intelligent Spend Management werd McCoy door SAP gekozen als partner van het jaar. We werden onder andere geroemd om onze razendsnelle implementatie bij Nouryon, waarbij we wereldwijd SAP Ariba implementeerden in recordtempo. Dat project werd eerder al beloond met de Best of Customer Success Award.

De waardering als SAP Intelligent Spend Management Partner of the Year is voor McCoy een kroon op het harde werk dat we sinds 2012 op dit domein hebben verzet. Vanaf de start hebben we zwaar ingezet op de oplossingen van SAP op dit gebied, waarbij SAP S/4HANA, SAP Ariba en SAP Fieldglass voor ons de kern vormen. Het team dat onder leiding staat van Daniel Kluijtmans en Ronald Versteijnen bracht eerder dit jaar een boek uit onder de titel Procurement is Art. Zo zien we deze tak van sport ook echt en we zijn dan ook razend trots op de resultaten die we samen met onze klanten hebben bereikt de afgelopen jaren. Het boek is gratis aan te vragen via deze pagina.

Managing Director Jeroen Seuntiëns werd tijdens de award show door het presentatieduo Dirk van de Pas en Wagma Shinwari gefeliciteerd met de winst en gevraagd waarom McCoy het lied “Walk this way” van Aerosmith had gekozen als ‘victory song’. Jeroen legde uit dat dat symbolisch is voor de samenwerking met SAP en de begeleiding die we aan onze klanten bieden bij het transformeren naar een intelligente onderneming. “Samen begeleiden we de klant op deze reis en zorgen we dat de bedrijfsdoelstellingen worden behaald met behulp van SAP-technologie en procesoptimalisatie”, aldus Jeroen.

Wil jij meer weten over onze visie op inkoop? Of wil je vrijblijvend in gesprek met onze transformatie experts? Neem gerust contact op!

Jan Laros jan.laros@mccoy-partners.com of 06 23 195 153