Wat doet McCoy zelf aan Duurzaamheid?

“Be the change you want to see.” Hoe cliché ook, dit is volgens ons wel belangrijk als we het hebben over duurzaam ondernemen. Daarom maken we ons, naast duurzaamheid bij onze klanten, net zo hard voor een duurzame werkplek binnen McCoy zelf. Voor én door onze McCoyans.

Al 4 jaar op rij een ‘great place to work’

Ieder jaar doen wij mee aan Great Place To Work®, een medewerkersonderzoek dat de werknemerservaring onder de loep neemt. Met succes! We scoren al 4 jaar op rij goed op een fijne, nee, een ‘great’ werkplek! Niet verrassend, trouwens. Investeren in samenwerkingen en talent koesteren zit diep in onze kernwaarden verankerd.

McCoy nog steeds een Great Place to Work

Lees meer over GPTW!

Dashboard voor CO2-reductie

Uiteraard hebben wij ambities richting een CO2-neutraal bedrijf. En wij weten als geen ander: meten is weten. Daarom houden we onze CO2-uitstoot zo goed mogelijk bij via onze CO2-calculator. Dit biedt inzicht en sturing in het compenseren van deze uitstoot.

Een duurzaam kantoor

In 2023 verhuizen we naar een nieuw kantoor, dat alle duurzaamheidsnormen en groene labels tegemoetkomt. Het nieuwe kantoor op het TUe-terrein ligt in een groene omgeving, is uitstekend bereikbaar met het OV én bevindt zich boven de kamer van koophandel. Innovatief, duurzaam én ondernemend… McCoy pur sang.

CO2-compensatie via JustDiggit

De CO2-uitstoot die we veroorzaken, proberen we zo veel mogelijk te compenseren met verschillende duurzaamheidsinitiatieven. ‘Friend of McCoy’ Justdiggit is daar één van. Justdiggit maakt in Afrika op grote schaal droog land weer groen. Dit heeft een positieve impact op het klimaat, de natuur én op mensen.

Vitaliteit staat hoog in het vaandel

Genoeg beweging en gezonde voeding: we doen er alles aan om onze McCoyans fit te houden. We hebben veel verschillende sportteams, doen jaarlijks mee aan de Eindhoven Marathon en organiseren verschillende activiteiten op mentaal vlak, voeding en sport, onder andere tijdens onze McCoy Vierdaagse.

McPurpose

Wat is jouw persoonlijke doel? Wat drijft jou in de dingen die je doet? En waar beweeg je naartoe? In onze McCoy purpose-workshops helpen wij McCoyans met het ontdekken van hun persoonlijke doelen. Een accelerator voor succes – geloven wij.

Kerstbonus goed inzetten

Onze McCoyans krijgen ieder jaar de kans hun kerstbonus in te zetten voor een goed doel naar keuze. En die benutten ze! Daarnaast houden we bij het geven van (eindejaars)geschenken de planeet in ons achterhoofd, bijvoorbeeld door alle medewerkers een bijenhotel cadeau te geven.

Gelijke kansen met JINC

Ongelijkheid op de arbeidsmarkt komt helaas nog steeds veel voor. JINC steunt jongeren uit wijken met een sociaaleconomische achterstand en helpt hen met een goede start op de arbeidsmarkt. In samenwerking met JINC organiseren we creatieve brainstormsessies en veelbelovende bliksemstages.

Gelijke kansen met JINC

 Meer weten?

Kom jij ook het verschil maken? We staan altijd open voor een frisse blik en een kop koffie. Check onze vacatures of neem direct contact op met Joost.