Wat kan McCoy voor mij betekenen in Duurzaamheid?

De wereld verandert. En hoewel verandering op zich een gegeven is, zien we veel onzekerheid rondom duurzaamheid in de huidige markt. Nieuwe onderwerpen, zoals ESG-wetgeving, kunnen bij bedrijven voor knelpunten in de dagelijkse gang van zaken zorgen. Dat kan anders, vinden wij. Want met meer inzicht een duurzame impact maken – dat creëert toch juist kansen?

Sustainability Control Tower

Het aantonen van jouw duurzame cijfers wordt alsmaar belangrijker. Maar waar vind je de juiste data? Hoe haal je data slim uit verschillende bronnen? En welke berekening moet je maken om tot de benodigde KPIs te komen? Met de SAP Sustainability Control Tower creëer jij inzicht in én actie rondom jouw duurzaamheidsdoelen.

Meer weten? Neem contact op met Jouri Lagarde.

BIG Event 2023: less is more

Het BIG Event van 2023 stond in het teken van less is more. Meer doen, met minder. Hoe gaan we samen voor minder vervuiling en minder ongelijkheid? Wat is een ‘duurzame’ organisatie? En welke rol speelt SAP hierin? Samen met onze bevlogen sprekers behandelden we duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Supply Chain Management

Onze duurzame best practices helpen je met het verduurzamen van je operaties. Van het gebruik van returnables, en het slim inpakken van jouw transport in SAP Extended Warehouse Management (EWM), tot de tooling in SAP Product Footprint Management (PFM) die inzicht biedt in de milieu-impact van producten in jouw supplychain.

SAP’s duurzame best practices

Lees meer

HR-Xperience

Een digitale HR-administratie biedt inzicht in je HR-data. Op basis van analyses en rapportages neem je duurzame beslissingen, en stel je de medewerker centraal. De Learning en Mentor modules in SAP SuccesFactors, bijvoorbeeld, zijn toegankelijk voor iedere medewerker. Met als gevolg: een duurzame, inclusieve inzetbaarheid van jouw collega’s. Win, win!

Data-driven-HR én employee experience?

Vertel me meer

Procurement: duurzaam inkopen, doe je zo

Duurzaam inkopen: het staat hoog op elke managementagenda. Meer aandacht hebben voor de herkomst van producten en materialen is hierbij van groot belang. Van strategische inkoopactiviteit tot aan het monitoren van prestaties van de leveranciers. Met een goed ingericht inkoopproces, krijg je meer inzicht in het bestelproces en bevorder je de duurzaamheidsambitie van jouw bedrijf.

Meer weten over het verduurzamen van je inkoopproces?

Lees meer

Sustainability Event 2022

In 2022 organiseerden we een event dat volledig in het teken stond van duurzaamheid, met de Global Head of Sustainability van Signify als hoofdspreker. Aan de hand van pragmatische, innovatieve oplossingen en de sustainable best practices in S/4HANA, gaven we duurzame richtlijnen.

Aftermovie Sustainability Event 2022

Bekijk de aftermovie

Wil je meer weten over de rol van SAP-oplossingen en duurzaamheid in jouw business? We helpen je graag. Neem contact op met Arjen van der Sluijs en kom eens langs voor een goed gesprek.