Check & Verbeter je datakwaliteit

Onvolwassen data is een issue. Dat zien we dagelijks aan de ‘achterkant’ bij SAP implementatie- en migratietrajecten. En we zien het aan de ‘voorkant’ bij bedrijven waar slechte data zorgt voor stroeve samenwerking, intern en met klanten. Daarom is het cruciaal de datakwaliteit naar topniveau te brengen. Dat bereik je met een verrassend simpele aanpak.

Datakwaliteit checken

Zeker als je overgaat naar een nieuw ERP-systeem zoals S/4HANA is een kwaliteitscheck belangrijk en zelfs noodzakelijk. Je wilt geen vervuilde data mee migreren. Bovendien stelt een ander ERP-systeem andere eisen. Wij laden daarom de data van onze klanten standaard in ons SMART Data Platform (cloud). Waardevol voor jouw bedrijf is dat je profiteert van opgebouwde intelligentie over bedrijven heen. Met andere woorden: we weten al op dag 1 waar de issues zitten en wat de ‘spannende datavelden’ zijn. Daarmee bespaar je maanden uitzoekwerk en letterlijk tienduizenden euro's.

Datakwaliteit verbeteren

Bij datamigraties heb je maar één moment om het goed te doen. Daarom wil je voor die tijd a) de datakwaliteit verbeteren en b) zeker weten dat dat 100% gelukt is. Met ons Smart Data Platform hebben we beide punten geautomatiseerd. Dat scheelt tijd en haalt de menselijke missers er volledig uit. Die belofte durven we te doen omdat we technische checks combineren met McCoy's inhoudelijke checks op data. Daarmee vertalen we datakwaliteit naar business perspectief en weet je zeker dat de data correct en ook bruikbaar zijn.

Succes bewezen in de praktijk

We pasten onze aanpak onder meer succesvol toe op een traject voor SAP-Ariba met 100 landen en bij een S4 implementatietraject. Klanten zijn tevreden met de snelle en zorgvuldige datamigratie. Onze Cloudoplossing bespaarde minimaal 10 dagen handmatig werk per locatie. De intelligentie van deze successen is meegenomen in de tool, dus daar profiteren volgende opdrachtgevers weer van.

Aan de vooravond van een datamigratie?

Neem dan contact op zodat jij net als onze andere klanten een 100% perfect score draait op de datamigratie. Snel, goed en dus ook met een bescheiden investering. Mail Jan Laros.