De uitdaging voor warehouse robotisering & automatisering

De juiste producten, in de juiste hoeveelheid, op het juiste moment, op de juiste locatie en in perfecte conditie afleveren. Tegen zo laag mogelijke kosten. Daar draait het om in de Supply chain. Deze hoge eisen voor kwaliteit en snelheid maken optimale magazijnprocessen en een hoge automatiseringsgraad cruciaal. Het magazijn van de toekomst is onbemand.

Automatisering integreren in de WMS oplossing

Hoogbouw magazijnen en geautomatiseerde picksystemen, AGV’s (zelfrijdende, onbemande voertuigen), sorteermachines en robots. Allemaal onderdelen van het magazijn van de toekomst. De uitdaging? De geautomatiseerde systemen integreren met je warehouse management oplossing. En dat tegen zo laag mogelijke kosten, zonder de business continuïteit in gevaar te brengen.

De oplossing voor warehouse robotisering & automatisering

Platform voor magazijnautomatisering

Intelligent Logistics biedt ook een sluitend antwoord op de automatiserings- en robotiseringstrend. Het is meer dan een EWM-template met best practices. Je krijgt een gestandaardiseerd platform voor magazijnautomatisering. Met SAP EWM als solide basis kunnen we snel integreren met bestaande geautomatiseerde magazijnoplossingen. Ook stuur je via het platform geautomatiseerde systemen direct aan. Dit kan zelfs tot op plc-niveau, zonder tussenkomst van andere middleware.

Het beste van onze praktijkervaring

Onze klanten profiteren voortdurend van onze praktijkervaring. Veel van de magazijnen waar we SAP EWM implementeren, kennen een hoge automatiseringsgraad. Uit deze projecten hebben we inmiddels veel gestandaardiseerde content gedestilleerd. Die brengen we weer mee naar het volgende project als losse integratiecomponenten. 

De stap zetten naar Warehouse Excellence?
Plan vandaag nog een persoonlijk gesprek over jouw SAP EWM behoeften.
Bart de Bijl