Binnen Business Planning draait alles om een snelle en flexibele reactie op veranderingen in de markt, de concurrentie altijd één stap voor blijven.
Inzicht verkrijgen in de eigen businesssituatie en -processen is cruciaal. Veel organisaties verliezen onnodig veel tijd aan het samenvoegen van Excelsheets en het bruikbaar maken van hun data. Wij geloven dat geoptimaliseerde planningsprocessen en een slimme planningstool het werk van controllers en analisten efficiënter en doelgerichter maakt. Hierdoor kan de onderneming sneller inspelen op veranderingen in de markt. En dat draagt bij aan het succes van de onderneming.

Hoe ziet een planningsproject door McCoy er uit?

Eerst worden de huidige processen, en hun verbanden, in kaart gebracht. Daarna wordt er, in samenwerking met de klant, afgestemd op welke gebieden snelle winst te behalen is; processen waarin veel vereenvoudigd kan worden. Deze processen worden geprioriteerd. Waardoor de klant snel rendement op investering ervaart.

Groot denken, klein beginnen. En iteratief en incrementeel. Wij geloven in ‘More than IT’. Ons Business Planning team heeft daarom niet alleen verstand van de technische tool, maar ook van de business processen, betekenis van data en de begeleiding bij implementatie. We investeren als bedrijf al jaren succesvol in de hard skills én soft skills van al onze consultants. Daarnaast betekent in zee gaan met McCoy, samenwerken met meer dan 250 ervaren SAP consultants. Op deze manier is ook expertise en kennis op het gebied van alle andere business units zoals HRx, SAP BW of S/4HANA altijd gegarandeerd.

Voor een kennismaking met het Business Planning team of om te kijken wat Business Planning voor jou/U kan betekenen, neem contact op met Mathijs (06-31300442) of Katrin (06-30011702).