EASE, Integraal transformeren

De toenemende complexiteit en snelheid van veranderingen dwingt bedrijven ertoe gestructureerd te veranderen. Het consistent vastleggen van een blauwdruk van de organisatie, processen en systemen helpt om risico’s te identificeren en de juiste beslissingen te nemen. 

Omdat we zien dat veel organisaties hiermee worstelen hebben we de EASE best practice in het leven geroepen. Dit is gebaseerd op jarenlange ervaring binnen onze projecten. EASE is het product dat je helpt succesvol te veranderen, maar het is veel meer dan een buzzword, het is namelijk een;

  • transformatie raamwerk om de blauwdruk vast te leggen

  • template voor het ARIS platform zodat je direct aan de slag kunt

  • dienstenmodel zodat we je kunnen helpen bij de verschillende vraagstukken.

 

Succesvole bedrijfstransformatie met EASE

EASE, Integraal transformeren

Een goede blauwdruk bestaat uit een verantwoording waarom organisatie, processen en applicaties zo zijn ingericht. Ze staan immers allemaal in dienst van de bedrijfsstrategie. Hiervoor is EASE het integratie transformatie raamwerk, zodat je op dit op consistente wijze kunt vastleggen. Ons EASE raamwerk is gebaseerd op industrie-standaarden zoals Archimate en BPMN zodat iedereen zich snel thuis voelt.

EASE, de accelerator voor ARIS

Omdat een raamwerk alleen theorie is, is EASE ook de accelerator voor ARIS zodat je praktisch aan de slag kunt en de toevoegde waarde kunt leveren aan je organisatie. Deze informatie is real-time beschikbaar voor de organisatie via het bijbehorende portaal. Dit portaal ondersteunt ook in het continue verbeteren door middel van onder andere rol-gebaseerde toegang en feedback mogelijkheden.

Het EASE raamwerk bestaat uit de volgende onderdelen zodat alles op elkaar is aangesloten en je je geen zorgen hoeft te maken over de techniek van ARIS. De uitgebreide set best practice content bied je een vliegende start.

EASE, Transformatie-as-a-Service

Transformatie vergt verschillende disciplines, daarom kunt u naar behoefte extra services aanvragen. Dit geeft maximale flexibiliteit en garantie op resultaat.

Verbind je Business met IT in EASE

Investeren in EA- en BPM-tools is waarde creëren.

Succesvol inspelen op een veranderende markt zónder de controle te verliezen over continuïteit integriteit en compliance in je organisatie: is dat precies waar jouw bedrijf nu behoefte aan heeft? Transformeer met EASE: download de whitepaper

EASE in jouw organisatie

Heb je vragen, of wil je eens vrijblijvend sparren? Graag! Neem contact op met Jacques Scheutjens via +31 6 29 58 10 52 of jacques.scheutjens@mccoy-partners.com. We denken graag met je mee. Of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.