Ontwikkel jouw blauwdruk met ARIS

Transformeer met deze architectuur-tool: Download de whitepaper

Populaire heist-films hebben ons geleerd: zonder een goede blauwdruk, geen goede strategie. Want hoe kun je anders anticiperen op risico’s, veranderende processen en de impact hiervan? Met een goede blauwdruk maak jij altijd de juiste beslissing, ongeacht wat er op je pad komt. En met Aris heb je dat binnen handbereik.

ARIS: een complete architectuur-tool

Maar allereerst. Wat is ARIS? ARIS helpt je met het documenteren van je bedrijfsprocessen, het analyseren van systeemlandschappen en het vertalen van je bedrijfsstrategie naar de beste mogelijkheden. Zoek je naar een eenvoudige manier om meer helderheid te creëren in je blauwdruk? Gecentraliseerd en snel? Dan is ARIS dé tool voor jou. Met deze tool kan je eenvoudig modellen creëren en analyseren. Ideaal. Daarnaast heb je geen voorkennis nodig om met de tool aan de slag te gaan en is hij ook beschikbaar on-premise. ARIS helpt bij het realiseren van een goede blauwdruk. En net als in die films – vormt hij de basis voor jouw bedrijfsvoering.

Whitepaper

Ontdek de mogelijkheden: EA- en BPM-tools - de meerwaarde voor jouw organisatie

Download

McCoy ondersteunt je met ARIS

Maar de mogelijkheden binnen ARIS zijn eindeloos en we zien nog veel bedrijven die daarmee worstelen. Want waar begin je? En hoe leg je de veranderingen consistent vast? Om je daarmee op weg te helpen, hebben wij het EASE-raamwerk opgezet. EASE Is een gestandaardiseerd template op basis van TOGAF, BPMN en Archimate. Met dit template kun je direct met ARIS aan de slag. Je begint met het bepalen van wat je wél en niet gaat documenteren. Daarna kijk je naar de modellen die je wilt gebruiken en hoe die met elkaar verbonden zijn. Wil je meteen praktisch aan de slag? Dan helpt ons EASE-raamwerk je verder. Binnen dit raamwerk zitten alle opties al in de voorselectie. Je maakt dus áltijd de juiste keuze qua structuur. Het is het ultieme kant-en-klaar-pakket, waarmee je in no-time, van het bepalen van processen naar het vastleggen van je digitale blauwdruk kan gaan. Daarmee focus jij op de inhoud en lever je direct een toegevoegde waarde.

Investeren in EA- en BPM-tools is waarde creëren.

ARIS en EASE zijn dé vierletterwoorden die jouw organisatie aanzienlijk kunnen veranderen. Dus wil jij succesvol inspelen op een veranderende markt zónder de controle te verliezen over continuïteit, integriteit en compliance? Start dan met het creëren van je blauwdruk in ARIS.

Wil jij meer weten over ARIS? Jan Laros helpt je graag verder!

Ontdek de kracht van ARIS
Jij lijkt me een echte strateeg. Iemand met een visie. Jij weet dat inzicht hebben in je bedrijfsprocessen, ervoor zorgt dat je de juiste beslissing neemt. Met Aris brengen we jouw BPM-processen naar een hoger niveau. Ik vertel je er graag meer over.
Jan Laros