SAP Beheer Activiteiten

Wat doen we precies om zorgeloos je systeemlandschap te laten draaien? Je kunt onze aanpak zien als het onderhouden van je huis. 

Monitoring van bedrijfsprocessen

Elk huis heeft een thermometer en, als het goed is, ook een koolmonoxide-meter. We lezen deze meters en melders continu uit en vergelijken ze met de afgesproken bandbreedtes. Op basis van deze monitoring zijn wij in staat om in te grijpen alvorens een kritische waarde wordt bereikt en dus verstoring in het bedrijfsproces te voorkomen. Met domotica kunnen we deze ingrepen overigens automatiseren. Mocht het in huis te warm worden, gaan de rolluiken naar beneden om de zon buiten te houden. Hier creëren we automatisch een melding voor en deze wordt met jullie doorgenomen.

Natuurlijk is er bij ons ook een storingsdienst. Deze kan 24/7 ingeschakeld worden als er een gootsteen is verstopt of als er stormschade is. Op basis van de prioriteit en de gemaakte afspraken maken we de zaak in orde en zorgen we dat je te allen tijde op de hoogte bent van de voortgang.

Begeleiden van change processen

Voor updates aan je huis, een schilderbeurt, het vervangen van sloten of een nieuwe vloer/ketel hebben we het change proces op orde. In overleg bepalen we wat er precies moet gebeuren en hoeveel tijd dat kost. Dit geldt overigens ook voor activiteiten waar je als huiseigenaar zelf verantwoordelijkheid voor draagt. Denk hierbij aan onboarding van leveranciers, catalogi of training van nieuwe medewerkers. 
Afrekening hiervan kan plaatsvinden op basis van een vaste prijs (uren x tarief) of zijn onderdeel van het onderhoudscontract. Overigens kunnen we repeterende onderhoudswerkzaamheden tegen een vooraf afgesproken prijs aanbieden.

Inzichten en expertise

Mocht je dakkapel toe zijn aan vervanging en wil je een extra kamer aan je huis bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor de laatste inzichten en expertise op functioneel en technisch gebied kunnen we de juiste bouwtekeningen en planningen maken om deze op de juiste manier op te bouwen. Hiervoor hebben we top100 architecten, tekenaars, rekenaars, vaklieden en voormannen in dienst.

Het laatste wat je wilt is dat er ingebroken wordt. Onze diensten met betrekking tot access risk, patching en vulnerability management zorgen ervoor dat we dieven buiten de deur houden (Alarm en CCTV). We sporen eventuele kwetsbaarheden proactief op om inbraak zo onaantrekkelijk mogelijk te maken.

Waar nodig kunnen we SAP als leverancier van de materialen inschakelen, bijvoorbeeld als het probleem zich in de software bevindt. Daarnaast kunnen we na een brand/storm de zaak op korte termijn weer opbouwen middels het recovery process. Link naar Simply comply
De grootste win is dat wij als McCoy de complete stack (fundering, bekabeling, wanden en inboedel) voor onze rekening nemen. Zowel Infra, OS, DB en SAP-applicaties zijn bij ons in vertrouwde handen.

Meer weten over Proactief SAP Beheer?
Plan vandaag nog een persoonlijk gesprek in
Jacques Scheutjens