SAP-beheer nieuwe stijl zit ‘m niet zozeer in wat we doen. Monitoring, incidenten, changes en patching – het zijn allemaal no-brainers. De crux zit ‘m in hoe we dit doen. Onze 3 principes lichten we graag toe. 

Zorgeloos je systemen draaien

Ten eerste wil je zorgeloos met het systeem kunnen werken; het moet gewoon draaien. Geen incidenten. Geen downtime. Je wilt niet je budget kwijt zijn aan de basics. Je wilt er waarde uithalen en er succesvol mee zijn. 
Daarom gaan we ervoor om het basale beheer te minimaliseren en te automatiseren, om onszelf op dat gebied het liefst helemaal overbodig te maken! 
Als het gaat om een zorgeloos systeem, kijken we verder dan onze neus lang is. Onder het motto “more than IT” focussen we niet alleen op business processen en optimalisaties, maar ook op thema’s als security en cloud.   

Beheer zonder gedoe

Een flexibele beheerpartij… als alle clichés waar zijn, is dat geen aannemelijk scenario. Wij volgen ITIL-processen en procedures en zijn compliant aan de nodige certificeringen, maar bewijzen tegelijkertijd dat managed services niet rigide hoeft te zijn.  
Geen ‘eerst een ticket loggen’-mentaliteit, maar servicegericht. Eerst overleggen, even sparren – dat vinden we veel belangrijker. Ook als je vragen hebt die niet binnen de scope van je contract vallen. Contractueel gaan we overigens net zo goed voor eenvoud. Simpele contracten, flexibel opzegbaar. Het maakt ons ook niet uit of je je systemen zelf host of dat wij ze voor je hosten in de public cloud. Beiden werkt voor ons prima.

Een warme relatie

“We are in it for the long run”; in voor- en tegenspoed. We worden door onze klanten gezien en gevoeld als integraal onderdeel van de organisatie en we weten wat er speelt. Te allen tijde gaan we voor het toevoegen van waarde in alle activiteiten die we doen. Door het lage verloop bij McCoy, houd je je experts op lange termijn binnen handbereik. Onze customer value manager is je centrale contactpersoon in de volle breedte van onze dienstverlening.